Over One with Nature

Indian Summer

Het One with Nature yoga kampeerweekend is dit jaar aan het einde van de zomer, wanneer de Indian Summer op haar mooist is. Geniet van de prachtige rood bruine kleuren van de Waddennatuur. Onderdompelen in één ontspannen yogasfeer aan zee. Genieten van zon, zee, yoga en workshops over meditatie, filosofie, massage, dans en meer. Met vele vormen van yoga onder begeleiding van inspirerende docenten uit binnen- en buitenland. Voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen, gezond leven en ontspannen genieten.

Schitterende locatie 

Op Camping de Kooi aan de voet van de Terschellingse duinen, naast een duinmeer komen wij samen om de Indian Summer te vieren. Een deel van de camping wordt speciaal ingericht voor het yogaweekend. De festivaltenten en de prachtige natuur vormen een fijne plek voor yoga, workshops, live muziek en heerlijk eten.

One with Duniya

Net zoals voorgaande jaren ondersteunen we van harte Stichting Duniya. Hiermee voorziet Stichting Duniya de leerlingen van haar Indiase school van onderwijs en gezonde voeding.
© Stichting Yoga Festival Terschelling 2022 | info@yogafestival.info | Contact